10.juni.2014

Ny mann til Montagu


Alexander R. Kristiansen blir en del av Montagus team. Han kommer fra stilingen som Key Account – & Consultant Manager i Amesto People, hvor han tar med seg videre en ekspertise på økonomiposisjoner.

ark
–Vi er glade for å få en så spennende person på laget. Med Alexander forsterker vi ytterligere vår strategiske satsing på å bli den ledende aktøren i vårt segment i markedet, sier adm. dir. Rachel Montagu. Alexander har en Master i International Business fra London og en Bachelor i International Marketing and Management fra Shanghai og BI, hvor han i tillegg til å oppnå gode akademiske resultater har opparbeidet seg en solid internasjonal forståelse.

-Det føltes som en naturlig progresjon i min karriere å begynne i Montagu. Deres visjon for videre vekst i Norge og utland sammenfaller med mine ambisjoner, og deres fokus på kompetanse er et riktig valg for å bli en av de beste i mitt felt.

Alexander har tidligere plassert flere tyngre roller i regionen, og har et bredt kontaktnettverk innen økonomiområdet.

Det blir spennende å jobbe videre på det høyeste nivået av hodejegerbransjen, men det er samtidig med en viss ydmykhet man takker ja til en slik jobb. Montagu har allerede en svært solid referanseliste med løste toppjobber, og man forstår at mine nye kollegaer har en dyp forståelse av hva våre klienter har behov for. Kompetansen inhouse er noe jeg ser frem til å lære av videre i årene som kommer, og jeg skal gjøre mitt ytterste for å plassere de beste kandidatene til stillingene vi jobber med.


Eldre innlegg