Executive Search
STAVANGER - OSLO - LONDON 

Tjenester


Executive Search
Montagu har bred erfaring med å levere de beste kandidatene til et bredt spekter av kunder. Våre kunder omfatter store konsern, gründer virksomheter, private equity, finans og familieselskaper. Vi har erfaring med levere ledere inne alle fagområder. Vi håndterer også søker etter spesialist eller nisje roller.
Vi er kjent for graden av vårt engasjement i rekrutteringsprosessen. Våre konsulenter jobber tett opp imot våre kunder hele prosessen, spesielt gjennom de siste, ofte sensitive stadier før en avtale inngås.
 
Styreutvelgelse
Et sterkt, selvstendig og effektivt styre er ofte avgjørende for å lykkes med sine ambisjoner. Montagu hjelper våre kunder med sette sammen kvalifiserte og divergente styrer. Vi er rådgivere styreutvelgelser, etterfølgerplanlegging og eierstyring og selskapsledelse, samt og gi skreddersydde styrevurderinger.
 
Management Audit
Å velge de beste folkene for de riktige rollene er avgjørende for suksess. Samtidig er ledelse en laginnsats og et lag er aldri sterkere enn sitt svakeste ledd. Et velfungerende og effektivt lederteamet utfyller hverandre.
Montagu har erfaring og metodikk for sammen med våre kunder vurdere og forstå hvordan en ledergruppe fungerer og tar beslutninger i forskjellige situasjoner. Vårt mål er å hjelpe våre klienter med å etablere velfungerende ledergrupper.
 
Vurdering og tester
Montagu har egenkompetanse og samarbeid med psykolog for å tilpasse vurderinger og tester etter kundenes behov. Montagu har tilgang til et bredt spekter av vurderingsverktøy og tester. Montagu tilbyr en skreddersydd vurdering av kandidater ved bruk av vurderingsverktøy og simuleringer. Vi kan også støtte med enkelttjenester når bedriftene gjennomfører egen prosesser, slik som dybdeintervju og tester, rapporter og referansesjekking.

Retained Pre Deal Work
Vi er av flere industrielle eiere og Private Equity selskaper, innen forskjellige og ikke-konkurrerende sektorer, engasjert som rådgivere innen deal origination. Vi har et bredt mandat som spenner fra diskre sektorspesifikke undersøkelser, markedsinformasjon, direkte tilnærminger og introduksjoner.