23.april.2013

Montagus team utvides


Ingunn Blanche Raïssis har begynt  i stillingen som kontorsjef hos Montagu Executive Search. Hun har over 14 års internasjonal erfaring som kontorsjef fra London og har bred og solid bakgrunn innen utvikling og drift av administrativetjenester.

ingunn
 Hun har tidligere vært med å bidra til suksess for firma i oppstartsfasen, implementert rutiner og har hatt ansvar for den daglige driften. Hun har i London bl.a. jobbet for arkitekt-, IT-, advokat- og i fornybarenergi sektoren.  Foruten bakgrunn som kontorsjef har Ingunn jobbet som konsulent hos arbeidsformidlingen og har måttet forholde seg til ulike mennesker med ulik bakgrunn. Jeg trives med å jobbe med mennesker og i et internasjonalt miljø.  Stillingen som kontorsjef hos Montagu gir meg mulighet til å bruke min erfaring på et nytt og spennende område. Hun kommer fra  stillingen som kontorsjef ved Norsk Hotellhøgskole, UiS, hennes første jobb i hjemlandet etter at hun flyttet fra London i 2011. Hun flyttet tilbake til Stavanger etter 22 år hvor hun bl.a. har bodd i Oslo og Bergen samt 15 år i London.  I London fullførte hun en mastergrad i afrikansk historie ved SOAS, University of London

Jeg ser fram til å være en del av teamet, sier Ingunn og til å gjøre mitt for at Montagu skal bli ledende innen sin bransje.


Eldre innlegg