04.mars.2013

John Inge Øglænd blir med Montagu i jakten på gode hoder


1. mars begynte John Inge Øglænd i stillingen som Research Manager hos Montagu Executive Search. Han har over 20 års internasjonal erfaring innen kommunikasjon, strategi og utvikling av mennesker og team.

john-inge-%c3%98gl%c3%a6nd-frimerke-sort-hvitt
 Øglænd har lang og solid bakgrunn fra Forsvaret, med bred erfaring innen strategisk og taktisk planlegging, også i privat næringsliv hvor han har innehatt stilling som seniorrådgiver i JKL de siste årene. JKL er en av Nordens ledende rådgivere innen strategisk kommunikasjon.

- Dette er en spennende og utfordrende mulighet, sier Øglænd. – Jeg har vært heldig å jobbe med mennesker og utvikling av ledergrupper, både politiske ledere og Forsvarets ledere.

Som seniorrådgiver i JKL har Øglænd jobbet mot flere selskaper innen olje- og gass-sektoren, hovedsakelig på ledernivå. Han har erfaring både med private selskaper og offentlige selskaper samt institusjoner innen bransjen. John Inge har jobbet mye med fornybar energi og vært norsk representant i europeiske forum som har diskutert energi og kraftutfordringen i Europa. Han har trivdes godt i jobben, men så nye og spennende muligheter da han ble presentert for stillingen som research manager i Montagu Executive Search.

“Jeg gleder meg til å bli kjent med nye bransjer og få jobbe med dyktige mennesker og hjelpe dem til å utvikle sterke lederteam og en sterk organisasjon.”

Han trives i dynamiske og internasjonale miljøer, og motiveres av nye utfordringer i det daglige arbeidet.

- Det er alltid spennende og utfordrende å starte i en ny bransje, spesielt når også konkurrentene er dyktige og seriøse aktører. Jeg har stor tro på vårt team i den tøffe konkurransen.

Og Øglænd har vært ute en vinternatt før. Han har hatt lederoppdrag i militære konfliktområder som Bosnia og Afghanistan.

- I tillegg er det selvsagt alltid godt for en Rogalending å komme hjem, sier Øglænd og ler, som returnerer hjem etter 20 år med hovedstaden som base.


Eldre innlegg